Voordelig leasen via je werkgever

Lease-a-bike

Over lease-a-bike
Hoe werkt het
Bereken de prijs van je fiets
Een slimme keuze
Bezoek onze winkel

Het leasen van een fiets heeft veel voordelen. Door onze samenwerking met lease-a-bike stap je vandaag nog op je nieuwe fiets. Makkelijk, voordelig, snel en goed geregeld.

  • Bespaar minimaal 25% ten opzichte van kopen
  • Rijd op jouw droomfiets van Cannondale, Scott of Cervélo
  • All-in leaseprijs inclusief onderhoud en verzekering

Over lease-a-bike

Lease-a-bike is een initiatief ontworpen om fietsleasing voor werknemers en bedrijven zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit inspirerende idee komt van mobiliteitsaanbieder Pon. Hun missie? Werkend Europa inspireren en aanmoedigen om op hun droomfiets te stappen, waardoor ze bijdragen aan hun gezondheid, geluk en welzijn. Al meer dan 65.000 werkgevers werken met lease-a-bike. Ook wij zien het liefst iedereen op de fiets en sluiten ons daarom graag bij deze missie aan.

Hoe werkt het

1. Registreren

Bezoek direct onze winkel voor het leasen van je fiets en wij regelen de registratie of meld je aan op het Lease a Bike platform via de link van jouw werkgever.

2. Zoek je fiets uit

Met jouw persoonlijke bestelcode zoek je jouw fiets bij Veloz uit. Wij lopen samen met jou een aantal stappen door om je nieuwe fiets in te voeren in het systeem.

3. Akkoord met de spelregels

Alle afspraken en voorwaarden zijn door je werkgever gevat in de gebruikersovereenkomst. Deze overeenkomst onderteken je digitaal in onze winkel als je jouw fiets uitkiest.

4. Stap op de fiets

Als we de fiets op voorraad hebben, krijg je hem meteen mee naar huis. Over de verzekering hoef je je geen zorgen te maken, want die gaat in op het moment dat je jouw Lease a Bike pincode invoert.

Bereken de prijs van je fiets

Hoeveel je fiets kost hangt van een aantal factoren af. Met deze calculator bereken je jouw investering. Heb je advies nodig of heb je vragen? Dan ben je natuurlijk altijd welkom in onze Bike Experience Center. Onze vakmensen helpen je namelijk graag!

Een slimme keuze

Ideaal voor werk en privé

Je mag je fiets voor alles gebruiken. Natuurlijk voor woon-werkverkeer, maar ook voor (leuke) persoonlijke doeleinden, zoals uitjes of boodschappen doen.

Financiële voordelen

Geniet van belastingvoordelen door de kosten van het leasen van je fiets af te trekken van jouw bruto inkomen. Zodat je elke maand profiteert.

Onderhoud & verzekering inbegrepen

Verzekering, onderhoudskosten en reparaties zijn inbegrepen in het leasecontract. Je komt nooit lang zonder fiets te zitten.

Kom je nieuwe fiets bij ons uitzoeken

Wij snappen dat je beslissing niet over een nacht ijs gaat. Je wilt even rustig kunnen nadenken, onze high-end merken zien, je opties bekijken en uitzoeken hoe leasen werkt. Kom daarom langs in onze winkel voor advies of de aanschaf van je nieuwe fiets. We helpen je graag!

Bezoek ons: Wilhelminapark 25 Breda