Vacature mechanieker

Hey! fanatieke fietser!

Van je hobby je beroep maken? Die kans is er nu! Bij Veloz: hét nieuwe experience center voor premium bikes in Breda. Geen standaard fietswinkel, maar in een chique en stoere loft, waar alles draait om beleving en service. En wij leiden jou op tot top mechanieker. Ja. Op díe fiets.

Jij bent mechanieker (en da’s toch ff anders dan fietsenmaker)

Je repareert dus geen stadsfietsen die een nieuwe band of klemmend spatbord hebben, maar je sleutelt op topniveau aan de mooiste sportfietsen en sportieve e-bikes. Zodat jouw fellow fietsvrienden weer veilig in het zadel kunnen.

Jouw werkomgeving

Jouw werkplek is een heerlijke plek waar alles draait om jouw passie: fietsen. Een gastvrije, chique en stoere plek waar we premium bikes etaleren. Jouw collega’s hebben een achtergrond in wielrennen en samen werken jullie in ons peloton. Om zo de klant de beste beleving mogelijk te geven. Want wij weten dat we het verschil kunnen maken wanneer we samen op topsportniveau werken. 

Wat bieden wij?

Jij wordt een belangrijke schakel in het peloton: we leiden je op én je leert het vak van professionals. We gunnen en geven je de flexibiliteit om te trainen, zeker als jij voor een carrière in het fietsen gaat. Zelf op een topfiets rijden hoort daarbij natuurlijk. Je bent ambassadeur van ons mooie merk en onze gear. Daarnaast sta je iedere dag te sleutelen op de mooiste werkplek van Nederland.


En verder:

  • Salarisrange;  €2.250 – €2.921 (afhankelijk van kennis en ervaring)
  • Vakantiedagen; 25 + 3 extra zodat je ook tijd hebt om zelf te fietsen
  • Knetterdikke kortingen op alle gear (niet dé reden om bij ons te komen werken, maar wel mooi meegenomen);
  • Sleutelen met de beste tools en werken in gave kleding;
  • Iedere maand 2 vrije weekenden;
  • Leuke events, uitjes en borrels;
  • 50 collega’s van onze grote broer Think Yellow.

Jouw achtergrond

Jij bent een afmaker, geen uitsteller. Je hebt focus en een can-do mentaliteit. Zelfs met een bui of temperaturen tegen het vriespunt, stap jij gewoon op je fiets. En die mentaliteit neem je mee naar de werkplek. En belangrijk: je bent bereid te leren.

 

En verder:

  • Je bent fanaat van de fietswereld;
  • Je hebt twee rechterhanden die kunnen maken wat je in je hoofd hebt;
  • Een beetje technisch inzicht of nog mooier: je bent elektricien (geweest), timmerman, meubelmaker en hebt zin om het vak te leren. Heb je geen technische achtergrond? Geen probleem! Wij leiden jou op tot mechanieker.