het merk voor de profs

Cannondale

Niets is te vergelijken met de sensatie van rijden op twee wielen van Cannondale. Het iconische merk bestaat sinds 1971 en draait al meer dan vijftig jaar om vernieuwen, innoveren en vakmanschap. Elk detail van een Cannondale fiets, van het frame tot de kleinste onderdelen, is met zorg en precisie ontworpen. Hun revolutionaire CAAD (Cannondale Advanced Aluminium Design) zorgt ervoor dat je vliegensvlug het peloton voorbijrijdt door het lichtgewicht frame, terwijl het je ook het comfort geeft die je nodig hebt om urenlang op die pedalen te staan. Álles is gemaakt om jou de beste rit te bieden.

VOOR IEDERE fietsfanaat

Cannondale is er speciaal voor echte fietsfanaten zoals jij. Want of je nu een professionele wielrenner bent, een mountainbikeliefhebber of een woon-werkverkeer fietser: Cannondale fietsen zijn perfect voor alle avonturen op ieder soort terrein. In de regen, modder of storm. Het maakt echt niet uit. Een Cannondale fiets is er voor iedereen, elk moment en elk weertype.

Veloz als partner van Cannondale

Veloz is er trots op om een merk als Cannondale aan te bieden. Cannondale snapt net als wij wat een fietsfanaat nodig heeft. We staan voor precisie en prestatie en willen fietsers de best mogelijke ervaring bieden. Door samen te werken met Cannondale kan Veloz topkwaliteit fietsen aanbieden die voldoen aan de hoogste standaarden. Wij zorgen ervoor dat jij je avontuur altijd op de nieuwste en meest geavanceerde fietsen kunnen aangaan.

Waarom je kiest voor Veloz

vakbekwame mechaniekers

Jouw fiets is in goede handen bij onze professionele mechaniekers. Omdat zij zelf in het peloton hebben meegereden, weten zij precies wat belangrijk is.

Topniveau onderhoudsmiddelen

Alleen het beste voor jou natuurlijk! Wij werken met onderhoudsmiddelen die ook door de professionele wielrenclubs gebruikt worden.

Reparaties op korte termijn

Jouw fiets verdient de beste zorg, en dat is precies wat wij bieden. Met welke vraag je ook komt: wij verzorgen onze reparaties zo snel mogelijk. Zodat jij snel de weg weer op kunt!

Centrale locatie

Veloz ligt centraal in Breda en is zowel met de auto als met de fiets goed bereikbaar. Wel zo makkelijk!

Duidelijke en snelle communicatie

Zowel online als straks in onze winkels, staan we je goed, duidelijk en transparant te woord. Een hoog hospitaly-niveau en gastvrijheid staan bij ons centraal.

Premium selectie fietsen en onderdelen

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en bieden de beste fietsen aan. Natuurlijk al door ons getest en snel voor jou geregeld!

Conquer the trail
Ride on cannondale

voor Een optimale prestatie kom je langs bij veloz

Klaar om je fietservaring naar een hoger niveau te tillen? Maak vandaag nog een afspraak bij Veloz voor jouw perfecte fiets. Met jouw nieuwe ride haal je alles uit jouw avontuur!


Bezoek ons: Wilhelminapark 25 Breda