het merk voor de profs

Cervélo

Bij Cervélo sta jij als fietsfanaat centraal. Sinds de oprichting in 1995 door Phil White en Gerard Vroomen in Canada, is Cervélo uitgegroeid tot één van de bekendste merken in de wielerwereld. Een merk dat begrijpt wat jij wil: de stenen uit de straat fietsen is het doel. De fietsen zijn gemaakt van carbonvezel, wat je meteen ervaart wanneer je op de pedalen stapt. Je voelt hoe lichtgewicht de fiets is wanneer je over het asfalt vliegt, terwijl de stevigheid van het materiaal voor een stabiel en veilig gevoel zorgen. Dit maakt dat je optimaal kan presteren. Zelfs tijdens de lastigste beklimmingen. No mountain is too high.

VOOR IEDERE fietsfanaat

Je hebt misschien wel gezien dat veel professionals op een Cervélo rijden. Maar Cervélo is er niet alleen voor de profs. Of je nu een ervaren wielrenner bent die op zoek is naar een racefiets die je naar de top van het podium brengt of gewoon de snelste van je fietsvrienden wilt zijn, Cervélo heeft voor elk wat wils.

Veloz als partner van cervélo

Of je nu gaat voor een racefiets, mountainbike of iets anders, bij Veloz gaan we alleen voor de topmerken. Daarom zijn wij trots dat wij Cervélo aanbieden. Klaar om jouw rit naar het volgende niveau te tillen? Ontdek waarom Cervélo de favoriete keuze is van wielrenners over de hele wereld. Bij Veloz staan we klaar om je te helpen bij elke pedaalslag.

Waarom je kiest voor Veloz

vakbekwame mechaniekers

Jouw fiets is in goede handen bij onze professionele mechaniekers. Omdat zij zelf in het peloton hebben meegereden, weten zij precies wat belangrijk is.

Topniveau onderhoudsmiddelen

Alleen het beste voor jou natuurlijk! Wij werken met onderhoudsmiddelen die ook door de professionele wielrenclubs gebruikt worden.

Reparaties op korte termijn

Jouw fiets verdient de beste zorg, en dat is precies wat wij bieden. Met welke vraag je ook komt: wij verzorgen onze reparaties zo snel mogelijk. Zodat jij snel de weg weer op kunt!

Centrale locatie

Veloz ligt centraal in Breda en is zowel met de auto als met de fiets goed bereikbaar. Wel zo makkelijk!

Duidelijke en snelle communicatie

Zowel online als straks in onze winkels, staan we je goed, duidelijk en transparant te woord. Een hoog hospitaly-niveau en gastvrijheid staan bij ons centraal.

Premium selectie fietsen en onderdelen

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en bieden de beste fietsen aan. Natuurlijk al door ons getest en snel voor jou geregeld!

READY TO RIDE LIKE A PRO?

voor Een optimale prestatie kom je langs bij veloz

Klaar om je fietservaring naar een hoger niveau te tillen? Maak vandaag nog een afspraak bij Veloz voor jouw perfecte fiets. Met jouw nieuwe ride haal je alles uit jouw avontuur!


Bezoek ons: Wilhelminapark 25 Breda