het merk voor de profs

Scott

Fietsen op een Scott: veel profs gingen je voor. Want Scott staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in de fietswereld. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1958, behoort Scott tot de top in het produceren van fietsen die voldoen aan alle eisen en behoeften van een echte fietsfanaat zoals jij. Of je een racefiets, mountainbike of elektrische fiets zoekt: Scott heeft het allemaal.  

VOOR IEDERE fietsfanaat

Alle fietsen zijn ontworpen met een focus op prestatie, comfort en duurzaamheid. Dit doen ze door veel aandacht te besteden aan elk detail. Moderne geometrieën zorgen voor stabiliteit en wendbaarheid en met het TwinLoc-systeem kan je gemakkelijk de demping van je voor- en achtervering aanpassen met een enkele hendel op het stuur. Want kies je voor Scott, dan kies je voor kwaliteit. Zo kan je zorgeloos voorop in het peloton rijden.

Veloz als partner van Scott

Jij gaat voor de beste prestatie. Dat is waarom Veloz trots is om Scott aan te bieden. Veloz en Scott zijn beide toegewijd aan innovatie en topprestaties en streven ernaar om fietsers dé ultieme ritervaring te bezorgen. Door onze samenwerking met Scott kunnen wij fietsen leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Precies zoals dat bij jou als fervent fietser past.

Waarom je kiest voor Veloz

vakbekwame mechaniekers

Jouw fiets is in goede handen bij onze professionele mechaniekers. Omdat zij zelf in het peloton hebben meegereden, weten zij precies wat belangrijk is.

Topniveau onderhoudsmiddelen

Alleen het beste voor jou natuurlijk! Wij werken met onderhoudsmiddelen die ook door de professionele wielrenclubs gebruikt worden.

Reparaties op korte termijn

Jouw fiets verdient de beste zorg, en dat is precies wat wij bieden. Met welke vraag je ook komt: wij verzorgen onze reparaties zo snel mogelijk. Zodat jij snel de weg weer op kunt!

Centrale locatie

Veloz ligt centraal in Breda en is zowel met de auto als met de fiets goed bereikbaar. Wel zo makkelijk!

Duidelijke en snelle communicatie

Zowel online als straks in onze winkels, staan we je goed, duidelijk en transparant te woord. Een hoog hospitaly-niveau en gastvrijheid staan bij ons centraal.

Premium selectie fietsen en onderdelen

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en bieden de beste fietsen aan. Natuurlijk al door ons getest en snel voor jou geregeld!

Tot de top behoren: zij doen het
jij ook?

voor Een optimale prestatie kom je langs bij veloz

Klaar om je fietservaring naar een hoger niveau te tillen? Maak vandaag nog een afspraak bij Veloz voor jouw perfecte fiets. Met jouw nieuwe ride haal je alles uit jouw avontuur!


Bezoek ons: Wilhelminapark 25 Breda