over ons

PASSIE, PRECISIE en preSTATIE

Bij ons draait alles om de liefde voor wielrennen en fietsen. Wij begrijpen als geen ander de behoefte aan hoogwaardig onderhoud en soepele service.

 

Wij zijn ontstaan uit de overtuiging dat de wielersport niet zomaar een sport is, maar een levensstijl. Wij geloven dat iedere fanatieke fietser recht heeft op een service die net zo gepassioneerd is als zijzelf.

 

We gaan verder dan alleen het leveren van producten of onderhoud. We bieden een persoonlijke aanpak die is afgestemd op jouw unieke behoeften en jouw kostbare fiets. 

Zij zorgen ervoor dat jij (weer) voorop in het peloton rijdt

Alain van der Velde

Functie: Storemanager & mechanieker
Leeftijd: 38
Hoeveel jaar prof: 7 jaar
Favoriete bike: Cervélo S5 (de mooiste én rijdt het lekkerst)

Stan Godrie

Functie: Hoofd mechanieker
Leeftijd: 31
Hoeveel jaar prof: 3 jaar
Favoriete bike: Cervélo S5 (gemaakt voor snelheid)

Waarom kies jij voor Veloz

vakbekwame mechaniekers

Jouw fiets is in goede handen bij onze professionele mechaniekers. Omdat zij zelf in het peloton hebben meegereden, weten zij precies wat belangrijk is.

Topniveau onderhoudsmiddelen

Alleen het beste voor jou natuurlijk! Wij werken met onderhoudsmiddelen die ook door de professionele wielrenclubs gebruikt worden.

Reparaties op korte termijn

Jouw fiets verdient de beste zorg, en dat is precies wat wij bieden. Met welke vraag je ook komt: wij verzorgen onze reparaties zo snel mogelijk. Zodat jij snel de weg weer op kunt!

Centrale locatie

Veloz ligt centraal in Breda en is zowel met de auto als met de fiets goed bereikbaar. Wel zo makkelijk!

Duidelijke en snelle communicatie

Zowel online als straks in onze winkels, staan we je goed, duidelijk en transparant te woord. Een hoog hospitaly-niveau en gastvrijheid staan bij ons centraal.

Premium selectie fietsen en onderdelen

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en bieden de beste fietsen aan. Natuurlijk al door ons getest en snel voor jou geregeld!